Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Jak se vyrábí dýmka Paronelli
Výroba dýmky je obdivuhodná řemeslná práce, která má dlouholetou tradici. Co by mohlo být názornější než video přímo z dílny některého známého výrobce dýmek.
Příkladem může být společnost Paronelli, která představuje celý výrobní proces ve svém videu, kde ukazuje manuální dovednost a tvořivost italských mistrů.Paronelli je jednou z mezinárodně uznávaných značek, v jejímž sídle můžete vidět největší a nejznámější muzeum dýmek, které existuje v Itálii.
Postup výroby dýmky
Muzeum dýmek v Gavirate
Je známé po celém světě jako „první italské (soukromé) muzeum dýmek“. Bylo založeno v Gavirate na konci sedmdesátých let Jeanem Marie Alberto Paronellim. Ten katalogizoval a vystavil mnohé cenné kousky, které se mu podařilo získat během svých obchodních jednání a častých cest do zahraničí. Muzeum se nachází v Via Del Chiostro 1 / A v Gavirate, v provincii Varese od svého založení.Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: