Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Doutníky Casa de García
Doutníky Casa de Garcia doplňuje řadu vlhkých doutníků a řadí se do cenově nižších kategorií. Právě z tohoto důvodu jsou baleny v celofánovém balíčku po 10 kusech. Vyrábí je firma Altadis v Dominikánské republice. Casa de Garcia se vyznačují spíše jemnější až stření chutí, světlý krycí list typu Connecticut dodává těmto doutníkům právě jemnější charakter. Vázací list je stejného typu jako krycí, náplň tvoří směs tabáku z Dominikánské republiky a Hondurasu. Jsou to chuťově dobré doutníky za přijatelnou cenu ve velikostech Corona, Toro a Robusto. Jejich chuť je mírně pepřová, lehce ořechová a v závěru kouření pocítíme jakoby kořeněnou chuť.
Inca Azul Panatela /20
Naše cena: 1 200 Kč
Skladem
Ručně dělané tzv. Puro doutníky jsou vyráběny pouze z tabáku pocházejícího…
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: