Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Dusátko do dýmky Rattray´s This Caber Tamper
Výrobce: Rattray´s
Katalogové číslo: 20266
Dusátko do dýmky Rattray´s s trnem.
Dostupnost | Skladem |
---|---|
Výrobce | Rattray´s |
Dovozce produktu | Mostex import-export s.r.o Tyršova 847 66447 Modřice |
Balení | 1 ks |
Šířka | 14 mm |
Výška dusátka | 105 mm |
Dymkové pouzdro kožené Rattray´s Barley PB 2
Naše cena: 1 420 Kč
Skladem
Dýmkové pouzdro kožené na 3 dýmky, tabák a příslušenství Rattrays hnědé…
Dýmkový tabák Rattray s Hal O the Wynd 50 g
Naše cena: 485 Kč
Skladem
Tmavá, sladká Virginie, jemně uzený Kentucky a špetka skvělého Perique…
Stojánek na dýmku Rattray´s Gunmetal
Naše cena: 403 Kč
Skladem
Kapesní kovový stojánek na dýmku Rattray´s v provedení gunmetal
Dusátko do dýmky Rattray´s This Caber Tamper naleznete v těchto kategoriích:
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: