Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Dýmka Anton briar sandblast non liltr
Výrobce: Anton Alex
Katalogové číslo: 14301- 006
Dýmka Anton Alex v pískovaném provedení. Dýmka není na filtr.
Upozornění:
Součástí dodávky je pouze samostatná dýmka, případně krabička v níž je dodávaná. Ostatní produkty na fotografiích jsou pouze ilustrační a slouží k lepšímu znázornění velikosti dýmky nebo pro lepší pohled na výrobek.Dostupnost | Skladem |
---|---|
Výrobce | Anton Alex |
Délka dýmky | 145 mm |
Výška hlavičky | 48 mm |
Šířka hlavičky | 44 mm |
Hloubka tabákové komory | 38 mm |
Průměr tabákové komory | 19 mm |
Hmotnost | 44 g |
Náustek | Akryl |
Provedení sandblast | |
Filtr do dýmky | Bez Filtru |
Dovozce produktu | Mostex import-export s.r.o Tyršova 847 66447 Modřice |
Dýmka Anton briar non liltr naleznete v těchto kategoriích:
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: