Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Dýmkový tabák Samuel Gawith Black Forest 100g
Výrobce: Samuel Gawith
Katalogové číslo: 04380
Vyjímečná tabáková směs různých typů výběrových virginských listů, sladkého černého Cavendishe a tmavě hnědého Burley. Příjemná příchuť a aroma lesního medu dodává této směsi delikátní chuť, která ovšem nepřebíjí přirozenou chuť tabáku. Tabák spíše střední síly, přestože u Gawithů bychom jej zařadili mezi jemnější směsi
Dostupnost | Skladem |
---|---|
Výrobce | Samuel Gawith |
Balení | 100 g |
Síla | 3 - Středně silný |
Aroma | 2 - Lehce aromatizovaný |
Provonění místnosti | 3 - Středně výrazné |
Řez | Loose Cut (Kyprý řez) |
Tabáky ve směsi | Burley , Virginia |
Dovozce produktu | Mostex import-export s.r.o Tyršova 847 66447 Modřice |
Dýmkový tabák Samuel Gawith Black Forest 100g naleznete v těchto kategoriích:
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: