Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Zapalovače Hadson
Od výrobce Hadson prodáváme kvalitní dýmkové zapalovače a ořezávače. Pokud byste potřebovali ještě nějaké jiné doplňky pro své dýmkové pokouření, stačí když kliknete do sekce kuřácké potřeby.
Nůžky na doutníky Angelo, černozlaté (502002)
Naše cena: 1 700 Kč
Skladem
Dvoubřité doutníkové nůžky Angelo v černo zlatém provedení s gravírováním.…
Doutníkový zapalovač Winjet Single Jet s vyštípávačem
Naše cena: 350 Kč
Skladem
Doutníkový zapalovač Winjet Single Jet s vyštípávačem. Kvalitně zpracovaný…
Doutníkový zapalovač Winjet Double Jet s vyštípávačem
Naše cena: 700 Kč
Skladem
Doutníkový zapalovač Winjet Punch 2xjet s vyštípávačem. Kovový tryskový…
Nůžky na doutníky Angelo, černostříbrné (502001)
Naše cena: 1 900 Kč
Skladem
Dvoubřité doutníkové nůžky Angelo v černo stříbrném provedení s…
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: