Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Dýmky Krška Maestro King
Pokud znáte dýmky Krška, tak víte, že sedí neobyčejně dobře v ruce. A o těchto několika kouscích se to dá říct dvojnásob. Prostě padnou do dlaně jako ulité. Tak neváhejte...
Podařilo se nám opět sehnat pro naše zákazníky několik unikátních kousků od pana Karla Kršky z kolekce Maestro King tentokrát v netradičním provedení.
Všechny jeho dýmky jsou typické svým netradičním, ovšem pro něj již typickým designem. Navíc mají velmi dobrou povrchovou úpravou a co jistě oceníte, tak i výborné kuřácké vlastnosti. Kdo hledá neobyčejnou dýmku, ten si určitě vybere.
Všechny jeho dýmky jsou typické svým netradičním, ovšem pro něj již typickým designem. Navíc mají velmi dobrou povrchovou úpravou a co jistě oceníte, tak i výborné kuřácké vlastnosti. Kdo hledá neobyčejnou dýmku, ten si určitě vybere.
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: